Skip to main content

Goed beeld van woning en tuin verkoopt zichzelf

Makelaardij

U wilt dat een woning, pand of landgoed het beste van zichzelf laat zien wanneer u het in de verkoop doet. Luchtfilm Producties brengt vastgoed, van binnen en van buiten, in hoge resolutie in beeld. Daarbij maken we gebruik van de natuurlijke lichtinval en filmen we vanuit hoeken waarin uw vastgoedobject het best tot zijn recht komt. We kunnen voor u ook een plan op maat maken voor luchtfotografie en/of dronevideo voor meerdere (of alle) woningen die bij u in de verkoop zijn.

Een beter overzicht vanuit de lucht

Hoogtefotografie of dronevideo voegt veel toe aan uw dienstverlening als makelaar, vooral als u groot vastgoed en percelen in de verkoop heeft.

  • Een overzichtelijke hoogtefoto laat potentiële kopers heel duidelijk de woning met bijgebouwen en grondstuk zien.
  • Vanaf grotere hoogte is duidelijk te zien wat de locatie van een pand in een woonwijk is of op een bedrijventerrein.

Inspectie van uw vastgoed

U wilt niet voor onaangename verrassingen komen te staan wanneer u een object aanneemt voor de verkoop. Enkele voorbeelden:

  • Droneinspectie van dak, dakgoten en gevelwerk.
  • Met een infraroodcamera maken we voor u de isolatiewaarde van een woning zichtbaar (alleen mogelijk in de winter).
  • Beelden en gegevens die van pas komen bij het verstrekken van technische specificaties aan geïnteresseerden en kopers.

Voor woningverenigingen

Voor woningverenigingen maken wij ook overzichtsfoto’s en video’s van buurten, wijken en nieuwbouwprojecten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.