Skip to main content

Unieke en verrassende foto’s van hoge kwaliteit

Natuur en archi­tectuur

De man achter Luchtfilm Producties heeft een speciale voorliefde voor het fotograferen en filmen van natuur, landschappen en architectuur. Daarvoor mag u dus zeker bij ons aankloppen. Zo zetten we onze drones graag in voor telling en inspectie ten behoeve van onder meer natuurbescherming en restauratie van monumentale gebouwen. Ook maakten we al een aantal prachtige films. En ooit hopen we nog eens een complete natuurfilm te maken.

Natuurgebieden en landschappen

We kunnen onze drone voorzien van speciale sensoren, zoals thermische of warmtesensoren voor de telling van bijvoorbeeld heckrunderen of ten behoeve van de bescherming van wilde dieren. Ook kunnen we voor u zaken in beeld brengen als variatie in diersoorten en bebossing.

Architectuur en monumenten

Heeft u al eens gedacht aan een reportage van uw natuurgebied of bijvoorbeeld van een aantal monumenten? Met drones maken wij de mooiste luchtopnames en bewerken deze tot een mooie video. Daarmee kunt u bijvoorbeeld op uw website tegen toekomstige bezoekers of toeristen zeggen: ‘bekijk ons museum/natuurgebied alvast in vogelvlucht’.