Skip to main content

Unieke en verrassende foto’s van hoge kwaliteit

Panorama

Haarscherp beeld, ook bij heel ver inzoomen. De luchtfoto’s die wij voor u maken zijn uitermate geschikt om de juiste sfeer op uw website te geven of als bijzonder aandenken. Daarnaast maken wij luchtfoto’s voor nauwkeurige metingen en berekeningen. We kunnen vanuit alle hoeken en op verschillende hoogtes fotograferen en ook panoramafoto’s en 360 graden foto’s voor u maken.

Voor metingen en berekeningen

Heeft u foto’s nodig voor overzicht, meting of berekening? Dan maken we de nodige sensoren aan onze drone vast. Dit kan bijvoorbeeld een warmtesensor of een infraroodsensor zijn. Dit doen wij bijvoorbeeld veel voor agrarische bedrijven.

Voor de website of marketing van uw bedrijf

Luchtfoto’s die met overtuiging zijn gemaakt zorgen voor de juiste sfeer op uw website. Goede luchtfoto’s stralen uw bedrijfsidentiteit uit en ondersteunen bij uw marketing, presentatie, reclame en promotie. Dit kunnen sfeerbeelden zijn, maar ook gedetailleerde foto’s die we in uw bedrijf voor u maken.

Een luchtfoto als aandenken

Een luchtfoto is een uniek aandenken aan een bijzondere dag of plek, Zoals een evenement, huwelijk, jubileum of woning met grondstuk. Zo’n luchtfoto is een prachtig cadeau of relatiegeschenk.