Skip to main content

Voor precisie landbouw

Agrarische sector

Geregeld worden we gevraagd voor het overvliegen van landerijen en gebieden. Vaak voor inspectie en inventarisatie van gewassen, groei, bemesting en gewasstikstof, maar ook om zichtbaar te maken waar bijvoorbeeld vogels broeden. Door de inzet van onze drones kunnen wij voor u berekenen wat de status is van uw grond en wat nodig is om u gewassen optimaal te laten groeien.

Drone metingen en berekeningen, voor precisie landbouw

Dit overvliegen van grond en gewassen doen we met bepaalde sensoren, zodat de samenstelling van de grond of bodemgesteldheid kan worden gemeten. Als boer kunt u zo zien of alles goed bemest is, of bepaalde delen extra water nodig hebben, hoe uw gewassen groeien bijvoorbeeld. Dit stelt u in staat op al uw hectaren grond precisie landbouw toepassen, precies dat te doen wat nodig is.

Ter bescherming van dieren op uw landerijen

Wie grote landerijen heeft, wil ter bescherming van de dieren natuurlijk graag weten wat er leeft en waar zich bijvoorbeeld vogelnesten bevinden en ree├źn verschuilen. Via de infraroodcamera zien we waar de broedplaatsen of schuilplaatsen zijn op uw land. Zo weet u precies waar u wel en niet met de maaimachine of andere machines overheen kunt.