Skip to main content

Voor een perfect overzicht

Video & film met drone

Uw luchtfilmbeelden leggen wij in hoge kwaliteit met een drone voor u vast. Dit levert geweldig beeldmateriaal op voor uw bedrijfsportret, documentaire, promotiefilm of bijvoorbeeld instructievideo.

Zelfs in zoiets als een windtunnel kunnen wij voor u scherpe, stabiele beelden maken. We verzorgen de volledige bewerking van het beeldmateriaal, zodat u een kant-en-klare productie in handen krijgt om direct te gebruiken op uw website, youtube en social media.

Met een goed gemaakte film of video blijft uw verhaal of boodschap echt hangen bij de kijker. U heeft er geen extra werk aan. We nemen het gehele traject voor u uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsvoering, evenement of activiteiten zelf.

ZGB Group

Opdracht Edelman

In opdracht van Edelman hebben wij alle dronebeelden voor de corporate video van ZBG Group mogen verzorgen.

Princess Yachts Benelux R35

Opdracht Pixelhaven.tv

De introductie van de Princess Yachts Benelux R35 waarvoor wij de Dronebeelden hebben mogen verzorgen samen met Drone Chiefs voor Pixelheaven.tv.

Rotterdam Blending and Filling

Opdracht Geozicht

In opdracht van Geozicht hebben wij alle beelden verzorgt voor deze Corporate video van Rotterdam Blending and Filling, Productie; Bob van der Meij, Dronepiloot en camera; Frans Janssen, Edit; Douglas Pluyaar.