Skip to main content

Gedetailleerd beeld en complete rapportage

Nauwkeurig drone inspecties

Voor veilige en betrouwbare (periodieke) drone inspectie op hoge en moeilijk bereikbare plekken. Luchtfilm Producties is gecertificeerd om op heel veel plekken te vliegen en werkt in alle opzichten professioneel en zeer nauwkeurig. U hoeft zich dus geen zorgen hoeft te maken over zaken als veiligheid en verzekeringskwesties. Dat is bij ons dik in orde. U ontvangt uiteraard een compleet inspectierapport.

Wat wilt u laten inspecteren?

Drone inspectie doen wij veel voor industrie en landbouwbedrijven, maar ook makelaars en aannemers maken gebruik van ons. Afhankelijk van wat u nodig heeft, voorzien wij onze drone van de nodige sensoren, een infrarood camera en/of maken we gebruik van NDVI (Normalized Difference Vegetation Index).

Enkele voorbeelden van inspectiewerk met drone:

  • Corrosie controleren in het dak van een stadion
  • Defecte zonnepanelen detecteren
  • Isolatiewaarde van een woning zichtbaar maken (alleen in winter periode)
  • Windturbine inspectie
  • Inspectie en inventarisatie van gewassen, groei, vegetatie, bemesting en gewasstikstof

Zeer uitgebreide vergunning voor dronevliegen

Wist u dat wij als een van de weinige dronebedrijven in Nederland mogen vliegen in de buurt van luchthavens en bijvoorbeeld kunstwerken? Uiteraard onder strikte voorwaarden, maar die kennen wij (net als de veiligheidsvoorschriften en luchtverkeersregels) als de binnenkant van onze broekzak. Als volledige gecertificeerd dronebedrijf kunnen wij zo nodig ook aanvullende ontheffingen en vergunningen aanvragen.